Andrejeva zgodba o romantičnem kotičku

Sanjavo, a vznemirjeno sem takrat začutil, da je babičino posestvo in tradicionalna slovenska kmečka hiška, polna romantičnih podrobnosti. Slikovitih podob s katerimi lahko očaram meni tako ljubo družbo in se ji za vedno dotaknem srca.

Odločen, da bo to sedaj moj rajski kotiček, sem nestrpno čakal, da jo povabim v ta prekrasni planinski raj.

Zavedal sem se, da moram, če želim pričarati rajske trenutke ovite v tančico preteklosti, babičino kmetijo obnoviti z naravnimi materiali in jo ohraniti v vseh izvirnih podrobnostih.

Andrej je storil natanko tako.

Danes se na Gostečah razvajajte vi

Danes vam je ta kmečka hiša na voljo, da se v edinstvenem, tradicionalnem ambientu posvetite svoji družbi v popolni zasebnosti, saj oddih preživljate samostojno, kot edini stanujoči na posestvu Gosteče. Ko z velikim ključem odklenete masivna lesena vrata, vam je na voljo glavni prostor – hiša, s krušno pečjo, z mizo in kotno sedežno klopjo, ter čudovita masivna postelja za dva.

Potipajte, sedite, ležišče je polnjeno s piro, ki vam bo ponoči obnovila moči.
Spočiti se boste zbudili v jutranjo zarjo in napev ptičev. Ti bodo najbrž pokonci že pred vami.

Kamra je prav poseben prostor. Mogoče bo za vas to skriti kotiček, ki vas bo še posebej očaral.

Kuhinja je babičino priljubljeno mesto. Tudi sami preizkusite svoje kuharske spretnosti. Kuha na štedilniku na drva je lahko povsem nova, zanimiva izkušnja.
A brez skrbi. Na voljo je tudi steklokeramična plošča.
Za vedno sveža živila je pri roki hladilnik.
K razigranemu plesnemu vzdušje kuharskih virtuozov, bo pripomogla glasba iz starega domačega radia.

Če bi si kljub vsem čutom, ki jih izkušate, zaželeli še ogled TV programa, je poskrbljeno tudi za to razvedrilo. Le raziskati bo potrebno babičino skrinjo.

Intimnost in dobro počutje.
Finska savna za dva, v skrbno opremljeni kopalnici s tušem.
Prostor, v katerem se boste zadržali in doživeli veliko vznemirljivih, a tudi sproščujočih trenutkov.

Izberite svojo nastanitev.

Gosteče 1

Gosteče 2

Kaj o oddihu na Gostečah menijo gostje

  • "Ponovna sva začutila bitje najinega srca! Hvala vam!"
  • "Preživela sva dva prečudovita dneva v tej čudoviti hiški. Posebej nama je bila všeč gostoljubnost, domačnost. Zagotovo se še vrnema. Hrana oz. narezek pa nama je bil še posebej všeč, ker je bil domač."
  • "Odmaknjena od vsakodnevnega vrveža, preživela krasne trenutke v tem malem raju."
  • "Kljub dežju in temačnemu vremenu, smo uspeli izkoristiti popolnost te ljubke hiške in nadoknaditi delovne popoldneve preteklih tednov. Pohvala nad vsemi detajli, ki krasijo hišo in skrbnost ter srčnostjo, ki se odraža v njih."

Eksluzivni občutki in
edinstvena izkušnja

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.